• Program


    Csillagszemű 30 éves jubileumi műsora

    Csillagszemű 30 éves jubileumi műsora

    A Csillagszemű Táncegyüttes idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. A jubileumi év keretében több helyszínen is bemutatkoznak a Csillagszeműek különböző csoportjai a legkisebbektől a felnőttekig. Április 13-án a Hagyományok Házában az ifjúsági és a felnőtt tagozat lép színpadra, a Timár Együttes közreműködésével.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. április 13. csütörtök, 19:00


    A Csillagszemű Táncegyüttes idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. A jubileumi év keretében több helyszínen is bemutatkoznak a Csillagszeműek különböző csoportjai a legkisebbektől a felnőttekig. Április 13-án a Hagyományok Házában az ifjúsági és a felnőtt tagozat lép színpadra, a Timár Együttes közreműködésével. Az est folyamán az együttesek vendége lesz a Mayer Néptáncműhely, Mayer Orsolya, a Csillagszeműek korábbi munkatársának nemrég alakult magántársulata.

    A programban Timár Sándor klasszikus művei mellett a fiatal művészeti munkatársak saját koreográfiái kerülnek színpadra.

    Rendező: Timár Mihály
    Alapító művészeti igazgató: Timár Böske
    Kísér: Vizeli Bálint és zenekara

    Az előadás időtartama: 2 x 50 perc (1 szünettel)

     

    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016