• Program


    Csillagszemű Táncegyüttes évzáró előadása

    Csillagszemű Táncegyüttes évzáró előadása

    A Csillagszemű Táncegyüttes idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. A jubileumi év keretében több helyszínen is bemutatkoznak a Csillagszeműek különböző csoportjai a legkisebbektől a felnőttekig. Június 18-án a Hagyományok Házában az évad utolsó eseményén a gyermek, az ifjúsági és a felnőtt tagozat csoportjai is színpadra lépnek, a Timár Együttes közreműködésével.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. június 18. vasárnap, 18:00

    A Csillagszemű Táncegyüttes idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. A jubileumi év keretében több helyszínen is bemutatkoznak a Csillagszeműek különböző csoportjai a legkisebbektől a felnőttekig. Június 18-án a Hagyományok Házában az évad utolsó eseményén a gyermek, az ifjúsági és a felnőtt tagozat csoportjai is színpadra lépnek, a Timár Együttes közreműködésével. Az est folyamán vendégünk lesz a Csillagszeműek egri tagozata Panyik Henriett vezetésével.
    A programban Timár Sándor klasszikus művei mellett a fiatal csoportvezetők saját koreográfiái kerülnek színpadra.
    A műsort Vizeli Bálint és zenekara kíséri.

     

    Az előadás időtartama: 2 x 50 perc (2 részben)

    Ajánlatunk


    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

    Ajánló


    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016