• Program


    CSONDOR KATA KARÁCSONYI KONCERTJE

    CSONDOR KATA KARÁCSONYI KONCERTJE

    Művészetek Háza Gödöllő
    Királyi Váró
    Esemény kezdése: 2019. 12. 13. (péntek) 20.00
    2x60 perc, 1 szünettel

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. december 13. péntek, 20:00

    A Fonogram díjra jelölt, Jazzy-díjas énekesnő, színésznő 10 éve egy karácsonyi dallal lopta be magát milliók szívébe. Az ismert szinkronszínésznő, aki többek között Scarlett Johansson vagy Maja a méhecske magyar hangja, különleges karácsonyi koncertjén előszeretettel vegyíti a klasszikus karácsonyi dallamok mellett a gospell, a soul és a jazz világát zenekarával. Egyedi hangzással természetesen felcsendül a mára már karácsonyi himnusszá vált Add tovább című, "Hóban ébred majd az ünnep..." kezdetű dal is, ami idén ünnepli 10 éves születésnapját. Létrejötte egyedülálló, mert kizárólag a nézők, a közönség kérésére történt. Amit aztán később az év karácsonyi dalának is választottak.  

     

     



     

     

    Ajánlatunk


    A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja közönségét, ahol a hangszereké és a dallamoké a főszerep. A koncert gerincét legújabb szólóalbuma, a Sensual Brutality anyaga alkotja, de első lemeze, az Intellectual Brutality már ismert kompozíciói is elhangzanak.

    A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik most emelték a tétet.

    Ajánló


    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

    A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016