• Program


  Csücsök, avagy a nagy pudinghajsza
  10

  Csücsök, avagy a nagy pudinghajsza

  Az ételek nevét, formáját, ízét is felidéző szereplők regényes történetét rímekbe öltöztette a szerző. 2018-ban könyvéért megkapta az Év Gyerekkönyve díjat a HUBBY – Magyar Gyerekkönyv Fórum zsűrijétől. A mulatságos helyzetekben és szerethető figurákban gazdag mese a gyerekek számára a mindennapi étkezés során otthon újra és újra eljátszható.

  Aktuális előadások

  Keresztesi József: Csücsök, avagy a nagy pudinghajsza
  5 éves kortól

  Császármorzsa király lányát, a finom Csokis Minyont elrabolja a gonosz Vérpuding. A kiszabadítására jelentkező nyalánk vitézek mind megfutamodnak a feladat nehézségei elől. Ekkor jelentkezik a királynál Csücsök, a kis kiflivég. Kalandos útja során találkozik a Rémsütikkel, a Bundáskenyérrel, a Vattacukorral, a Diós kalácsokkal és a bátor Marcipánegérrel.

  Az ételek nevét, formáját, ízét is felidéző szereplők regényes történetét rímekbe öltöztette a szerző. 2018-ban könyvéért megkapta az Év Gyerekkönyve díjat a HUBBY – Magyar Gyerekkönyv Fórum zsűrijétől.

  A mulatságos helyzetekben és szerethető figurákban gazdag mese a gyerekek számára a mindennapi étkezés során otthon újra és újra eljátszható.

  Játsszák:
  FIÚ............................. Fehér Dániel
  NAGYMAMA.............. Sallai Virág / Alexics Rita

  Dramaturg: Horváth Péter
  Tervező: Bodnár Enikő
  Zeneszerző: Balog Zita Mária, Borosi Gábor
  A rendező munkatársa: Vajdai Veronika
  Rendező: Székely Andrea

  Ajánló


  Párizs nyüzsgő utcái, művészek, artisták, színészek és arisztokraták magával ragadó kavalkádja. A történet…

  Baráznay Ignácz történetünk képzeletbeli főhőse. Ő a Szabadságharc mártírja, kit a nemzet csak…

  Charlie Chaplin legnagyobb hatású műve, A diktátor mélyen humanista alkotás. A kis borbély…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016