• Program


    Aktuális előadások


    De miért gondoljuk azt, hogy ettől egyből két fogásra kell szűkítenünk a főétkezéseket, és hogy az édes desszerteket most már csak sóvárogva nézhetjük a cukrászatok pultjai mögött? Napjainkban egyre többünk szenved különböző ételintoleranciában ezért fokozottan kell arra ügyelnünk, hogy mit választunk a boltokban fellelhető kínálatból. A cukormentes étkezés mára már a diétázók alapvető módszere, de vannak olyanok, akik betegségükből adódóan egyáltalán nem fogyaszthatnak finomított cukrot. Az alternatív cukrok teljesen másként viselkednek sütés közben, ezért előfordulhat, hogy a megfelelő mennyiségű háttér információ nélkül tortáink állaga és íz világa eltér a várttól. A természetes vagy mesterséges cukorhelyettesítők széles körben elérhetőek a boltokban, sütéssel kapcsolatos tulajdonságaikról pedig nálunk tájékozódhat, így Önnek sem kell lemaradnia egyetlen egy édes falatról sem. Szeretne mindent megtudni? Még rengeteg mondanivalónk van. Találkozzunk a kurzuson és ismerkedjen meg a cukormentes alapanyagokkal!


    Fontos információk
    A porondon:
    - Túrós csokoládétorta
    - Kókuszos mascarpone desszert
    - Lemon curd mini tarte

    Egyéb információk
    - az elkészített desszerteket elviheti vagy helyben elfogyaszthatja
    - amennyiben otthon szeretné elfogyasztani a finomságokat, kérjük, hozzon magával dobozokat
    - a kurzuson a hozzáadott finomított cukrot az egészség jegyében alternatívan helyettesítjük.
    - megismerkedhet a természetes és mesterséges cukorhelyettesítőkkel és kekszekkel

    Mit biztosít a sütőkurzus?
    - ajándék korlátlan ásványvíz és Bonita limonádé fogyasztást 
    - az elkészített desszertek receptgyűjteményét, melynek segítségével otthon újra és újra átélheti a sikert
    szakmai titkokat és házi praktikákat
    - és persze egy jó nagy adag jókedvet

    Ajánló


    2020.02.22-ére összehívom több száz nőtársamat, leány és asszonytestvéremet, egy megismételhetetlen élményre, délután 2-től…



    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016