• Program


    Cziffra Fesztivál - Balázs János gyerekkoncertje. Vendég: Halász Judit

    Cziffra Fesztivál - Balázs János gyerekkoncertje. Vendég: Halász Judit

    A végtelenül sokoldalú, emberi rezdülésekre különlegesen érzékeny Balázs János évek óta nyitogatja a kicsik számára a zenei világ kapuit, koncertekkel, hangszerbemutatókkal. Most a műfaj immár legendás alakja siet segítségére: Halász Judit, aki színészi karrierje mellett új műfajt teremtett gyermekeknek szóló vers-dalaival.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. május 21. vasárnap, 11:00

    Cziffra Fesztivál
    Balázs János gyerekkoncertje, vendég: Halász Judit
    A koncertet 4 éves kor felett ajánljuk!

    Tudjuk, hogy a zenei nevelést nem lehet elég korán kezdeni – de azt is, hogy nincs ennél mókásabb, élvezetesebb tanulás. Ráadásul a fejlődéshez bőven elég az is, ha egyszerűen élvezzük a muzsikát. A végtelenül sokoldalú, emberi rezdülésekre különlegesen érzékeny Balázs János évek óta nyitogatja a kicsik számára a zenei világ kapuit, koncertekkel, hangszerbemutatókkal. Most a műfaj immár legendás alakja siet segítségére: Halász Judit, aki színészi karrierje mellett új műfajt teremtett gyermekeknek szóló vers-dalaival, és a művészi minőség legmagasabb fokát állítja fel mérceként közönsége minden tagjában. Generációk nőttek fel lemezeit hallgatva, vele együtt énekelve, játszva, tanulva, érezve. Ezen az estén tehát nemcsak a gyermekek, de az örök gyermekek számára is garantált a szórakozás!

    2 éves kor alatt a koncert díjtalanul látogatható, de a gyermek a szülő ölében foglalhat helyet.
    Babakocsikat a ruhatárban kialakított babakocsitárolóban kell elhelyezni, a Színházterembe babakocsit tűzvédelmi okok miatt bevinni nem lehet!

    Kiemelt szponzor: MVM

    Ajánlatunk


    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

    A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

    Ajánló


    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016