• Program


    Cziffra Fesztivál - Bárest: Hot Jazz Band, Sárközy Lajos és zenekara
    2

    Cziffra Fesztivál - Bárest: Hot Jazz Band, Sárközy Lajos és zenekara

    A Hot Jazz Band és A Hot Jazz Band találkozása, összjátéka különleges élményt kínál a koncerten, ahol a sziporkázóan szellemes Bősze Ádám egyedi stílusú műsorvezetése emeli az est fényét.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: február 16. péntek, 19:30

    CZIFFRA FESZTIVÁL
    BÁREST
    HOT JAZZ BAND, SÁRKÖZY LAJOS ÉS ZENEKARA

    Cziffra György élete során évekig játszott bárokban, lokálokban, elsősorban anyagi kényszerből, de visszaemlékezései alapján elmondhatjuk, hogy mégis nagy élvezettel és legendás technikával. Ezekben a bárzongorista években tökélyre fejlesztett improvizációs készsége a későbbiekben a koncertpódiumon is legfőbb ismertetőjegye maradt. Így kapcsolódik a Bárest koncepciója Cziffrához, amelynek fellépői ezúttal is két zenei világot hoznak össze.

    Az egyik a húszas-negyvenes évek amerikai, hagyományos jazz improvizatív, jazz-zenekari miliője, a másik a cigányzenekarok és virtuóz prímásaik hagyománya. A Hot Jazz Band előbbit, a zenészcsalád hetedik generációját képviselő Sárközy Lajos és számos díjat elnyerő formációja utóbbit eleveníti fel a MOMKult korabeli lokállá alakított Színháztermében. Kettejük találkozása, összjátéka különleges élményt kínál a koncerten, ahol a sziporkázóan szellemes Bősze Ádám egyedi stílusú műsorvezetése emeli az est fényét.

    Támogató: Miniszterelnökség, Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
    Kiemelt szponzor MVM

    Ajánlatunk


    1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

    Ajánló


    A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még…

    A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016