• Program


    Daldélutánok

    Daldélutánok

    A miniatúra művészete 

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. június 18. szombat, 16:00

    Ha a szem a lélek tükre, akkor a daléneklés is az, tükrözi az énekes és az ő éneklésének egészét. 2012-ben a Dalszínház utcai dalestekkel indult el egy több évadon áthúzódó sorozat, amely az Operaház 2017-es bezárásával megszakadt, de az is igaz, hogy a dalprogramokra használt szalon, a Székely Bertalan terem akusztikailag és méretében sem volt optimális hangversenyezés céljára. Most, az Eiffel Műhelyházban előállt az a terem, amely érzékenyen világítva és díszítve alkalmas lesz a daldélutánok sikeres befogadására, 120 vagy akár 150 néző előtt is, kiváló Steinway koncertzongora öblében – az Opera zongoraművészeinek, korrepetitorainak közreműködésével. 
     
    A Daldélutánok 2021 szeptembere és 2022 júniusa között szombati napokon, 16 órától hallhatók.
     
    Alkotók
    Rendező: Toronykőy Attila
    Szerkesztő: Ókovács Szilveszter
    Az esemény háziasszonya: Keszei Bori
     
    Közreműködik
    Bátori Éva
    Fodor Beatrix
    Kolonits Klára
    Kovács István
    Létay Kiss Gabriella
    Lukács Gyöngyi
    Megyesi Schwartz Lúcia
    Mukk József
    Németh Judit
    Pasztircsák Polina
    Szappanos Tibor
    Tokody Ilona

    Ajánlatunk


    Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar mind munkássága fontos fejezetei.

    A francia zene - akárcsak a francia konyha - kifinomultságáról híres, az ízek és a színek tökéletes összhangjáról, a részletek kidolgozottságáról. Igazi ínyencség.

    Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

    Ajánló


    Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar historikus régizenészgeneráció kiemelkedő tehetségű tagja, karmester és a régi billentyűs hangszerek specialistája: orgona-, csembaló-, fortepiano-…

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016