• Program


  Dalinda koncert és táncház a Bazsevával

  Dalinda koncert és táncház a Bazsevával

  A Dalinda a’capella együttes autentikus és modern hangzások segítségével meséli el nekünk a női lét szakaszait. Az együttes három fiatal énekese nőies energiával hatja át a közönséget és magyar népi dallamainkat indaszerű játékossággal fogalmazzák meg.

  DALINDA & BAZSEVA

  A Dalinda a’capella együttes autentikus és modern hangzások segítségével meséli el nekünk a női lét szakaszait. Az együttes három fiatal énekese nőies energiával hatja át a közönséget és magyar népi dallamainkat indaszerű játékossággal fogalmazzák meg. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Népi Ének szakán kezdtek el együtt dolgozni számos autentikus és világzenei produkcióban. 2015 óta koncerteznek, lehetőségük volt fellépni a legnevesebb magyaroszági koncerttermekben. A Bazseva zenekar 2013 januárjában alakult fiatal, de tapasztalt népzenészekből. A zenekar neve a bazseválni, muzsikálni szóból ered, mellyel a népzene, falusi paraszt- és cigánymuzsika fontosságára kívánják felhívni a figyelmet.

  A népzenei koncertek az NKA Halmos Béla Programiroda támogatásával valósulnak meg.
  Grillteraszunk már 18 órától várja Nézőinket.
  Helyfoglalás érkezési sorrendben!

  Ajánló


  Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hősiesség, az árulás,…

  Egy árva gyermekekből álló csapat, és egy rendkívüli felnőtt, egy nemes lelkű művész…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016