• Program


    Aktuális előadások



    Mármint nem igaziból, hanem a Kultúrkúria színpadán… A hihetetlen eset a Megették az ovit című bábelőadás bemutatóján várható. Ám szerencsére ijedtség helyett inkább sok nevetés várható!
    A népszerű Kuflik írója kimondottan a Mesebolt Bábszínház kérésére írta ezt a mesét. A történet egyszerre szól gyerekeknek és felnőtteknek. A nyelvi játékokban is gazdag előadás központi témája a szeretet, az elfogadás és a mindennapi csodák lehetősége.

    Te tudtad, hogy valaki megette az ovit? És, hogy ez a valaki egy óriás volt? Azt hallottad, mi történt ezután? Hogy mit csináltak az óvónénik? Meg a Böske dadus? Na és a gyerekek!?
    És azt tudod, hogyan lett azután egy másik ovi? Egy miféle ovi?! És mit szólt ehhez a pfolgármester? Meg a főnáspáng? És a fűzoltó pőfarancsnok? Meg a többi felnőtt?! És hogy mi lett aztán az óriással? Tényleg nem hallottad? Fúha, akkor nagyon gyorsan nézd meg ezt az előadást!

    Dramaturg: Veres András (Blattner Géza-díjas)
    Tervező: Grosschmid Erik (Blattner Géza-díjas)
    Rendező: Somogyi Tamás
    Játssza: Kolozsi Angéla (Blattner Géza-díjas)

    Ajánlott életkor: 4 éves kortól

    Ajánló


    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

    Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016