• Program


    De hol van a Mikulás? - Marica Bábszínháza

    De hol van a Mikulás? - Marica Bábszínháza

    Mese a szívünk álmairól, a hófödte dombok lakóiról. Mese arról, hogy mi a valódi ajándék, s hogy vajon miféle meglepetés lapul a dobozok mélyén.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. december 5. vasárnap, 10:00

    December! Végre itt az ünnepek hónapja!
    Mikulás, karácsony és a szilveszter.
    S ha még a hófelhők is mind ide gyülekeznek, szívünkbe költözik a csodák izgalmas érzése tele játékkal, vággyal, örömmel.

    Mese a szívünk álmairól, a hófödte dombok lakóiról. Mese arról, hogy mi a valódi ajándék, s hogy vajon miféle meglepetés lapul a dobozok mélyén.

    Együtt minden, hidd csak el,
    Fazék, répa hóember,
    Doboz, masni és kalács,
    De hol van a Mikulács?

    Az előadás hossza 50 perc.
    4 éves kortól ajánlott.

    Tárnok Marica bábművész színészként kezdte pályafutását. Tagja volt a Független Színpadnak, a Gergye Krisztián Társulatnak, játszott a tatabányai Jászai Mari Színházban, a Budapest Bábszínházban és számos független kortárs társulattal is dolgozott. Dráma- és múzeumpedagógiai programokat, dráma- és bábjáték foglalkozásokat vezet. A Bethlen Téri Színházban már találkozhatott vele a közönség mint kortárs táncos, színész, bábművész, rendező, tartott foglalkoztatót, kézműves foglalkozást, színházi „kulisszajárást”.

     

    Ajánlatunk


    WOLFGANG AMADEUS MOZART: G-dúr szimfónia, K. 318 JOHANN NEPOMUK HUMMEL: a-moll zongoraverseny, op. 85 *** JOSEPH HAYDN: 39. (g-moll) szimfónia, Hob. I:39

    A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus, kamarazenei átiratban, két vokalista, zongora, hegedű, cselló és fuvola kíséretével.

    Ajánló


    A Koyaanisqatsi sikere után az amerikai rendező, Godfrey Reggio műhelyében megszületett a Qatsi trilógia.

    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

    A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016