• Program


  DEBRECEN VÁROS BORAI- HOLDVÖLGY BIRTOK

  DEBRECEN VÁROS BORAI- HOLDVÖLGY BIRTOK

  Az előző évtizedek két talán legizgalmasabb nyári szabadtéri programjának fúziója, a Debreceni Bor-és Jazznapok osztatlan közönségsikert arat Debrecenben.
   több

  Exkluzív borkóstolók keretében megkóstolhatjuk Debrecen Város Borait, illetve a nyertes pincészetek borászaival is találkozhatunk (védettségi igazolvány kötelező). Az előző évtizedek két talán legizgalmasabb nyári szabadtéri programjának fúziója, a Debreceni Bor-és Jazznapok osztatlan közönségsikert arat Debrecenben. A Nagyerdő megújult környezetében, a Békás-tó partján született újjá a legrégebbi folyamatosan működő hazai jazzfesztivál, (az első 1972-ben volt) és a Borkarnevál (az első 2000-ben volt) együttes megrendezéséből a Debreceni Bor-és Jazznapok, amely 2015 óta a hazai gasztrokulturális programkínálat élvonalát képviseli. 

  A borbemutatón való részvétel külön jegyvásárláshoz kötött.

  A Holdvölgy 28 hektáron gazdálkodik. Birtokuk Tokaj-Hegyalján, Mád legkiválóbb területein, 7 különböző dűlő 27 parcelláján terül el. Az érlelő pince összesen 1,8 km hosszú járataival a környék egyik legrégebbi és leghosszabb pincerendszere, amelynek egyes részeit már a XV. században elkezdték megépíteni. 

  Parcelláik területi szétszórtsága még dűlőn belül is egyedi karakterű borok alkotására ad lehetőséget. Környezettudatos szőlőművelést folytatnak, amelybe folyamatosan az ökológiai termelés egyre több elemét integrálják. Fontos számukra a hiteles, minőségi szőlőtermesztés a teljes vegetációs időszakban. Ez a kiváló minőségű bor megszületésének alapja. 

  Ha kíváncsiak vagytok, bővebben hallhattok még a borászatról, borokról a tulajdonostól!

  A kóstolók moderátora Kovács Pál, Debreceni Borozó felelős lapkiadója, a Borászok Barátja 2019 díj nyertese.

  Az egyes borbemutatók 60-80 percig tartanak, a borászatok 6 féle borának kóstolásával.

  Az egyes bemutatókon legfeljebb 25 fő vehet részt.

  Ajánló


  A Madách Színház bemutatja Disney és Cameron Mackintosh: MARY POPPINS című musicaljét P.…

  Woody Allen: Játszd újra, Sam! romantikus vígjáték két részben

  A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016