• Program


    Deficit

    Deficit

    Csurka színműve a 60-as évek elején íródott, 1970-ben jelent meg először, ám aki elolvassa vagy megnézi, egyetlen pillanatig sem vitathatja abszolút aktualitását. Nos igen... a történelem folyamán az emberek, a gyakorlatban megvalósult rendszerek nem igazán változnak, csupán a kulisszák.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. február 24. hétfő, 18:00

    Csurka István: Deficit
    Színpadi játék

    "Csurka színműve a 60-as évek elején íródott, 1970-ben jelent meg először, ám aki elolvassa vagy megnézi, egyetlen pillanatig sem vitathatja abszolút aktualitását. Nos igen... a történelem folyamán az emberek, a gyakorlatban megvalósult rendszerek nem igazán változnak, csupán a kulisszák. Ugyanazokat a köröket járjuk ebben a kusza és elidegenedett labirintusban, és ugyanúgy nem találunk kiutat belőle, tartozzunk bármelyik társadalmi osztályhoz. Több síkon is élvezhető az előadás - akár könnyed vígjátékként, akár a néző agyában méky filozófiai gondolatok garmadáját elindító remekműként."
    Szögi Csaba írásából, amely a Magyar Szóban jelent meg a bemutató kapcsán

    Szereposztás:
    X - Dévay Zoltán
    Y - Verebes Judit
    Z - Virág György
    W- Lőrinc Tímea (Pataki Gyűrű-díjas)
    Jelmeztervező: Szélyes Andrea Natália
    Díszlettervező: Perlaki Róbert (Tolnay Pál-díjas, Magyar Arany Érdemkereszt)
    Művészeti munkatárs: Perlaki Ilona
    Rendező: Szilágyi Tibor (Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, rendező, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja)

     

    Fontos információ a helyszíni jegyvásárláshoz:

    Nyugdíjas - és diákjegy: 100 Ft,
    továbbá a Színház Klub és a Soproni Színházpártoló Egyesület Tagjainak szintén 100 Ft a belépőjegy. 

    A kedvezményes jegy személyesen a jegyirodában érvényesíthető.

    Ajánlatunk


    A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú” - így méltatta játékát a kritika.

    Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy kiállítás képei című zongoraciklus 21. századra hangolt feldolgozásával ünnepli - az Emerson, Lake & Palmer és Tomita Iszao verziói után így teremtve egy saját változatot a 19. századi remekműből ütőhangszerekre és elektronikára, DJ Bootsie közreműködésével.

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Ajánló


    Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016