• Program


    Delila

    Delila

    Fordulatokban bővelkedik ez a bűbájos, külföldön is nagy sikerrel játszott vígjáték, amelynek írója Molnár Ferenc, a Pál utcai fiúk méltán világhíres szerzője, a rendezője pedig a számtalan díjjal elismert Mohácsi János.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. július 1. szombat, 20:30

    MOLNÁR FERENC: DELILA

    Ahogy mondják, „negyveniksz” évesen egy férfi vagy sportautót szerez magának, vagy szeretőt. A kapuzárási pánikkal Virág Lászlónak és családjának nincs szerencséje: hiába van meg mindenük, hiába boldogok, Virág beleszeret egy nála jóval fiatalabb pincérlányba. A történet mindenkinek ismerős. Vajon van jó döntés? Vajon kinek kell okosnak lennie? Vajon érdemes-e egy olyan férfiért küzdeni és áldozatot hozni, aki már nem szerelmes a feleségébe?

    Fordulatokban bővelkedik ez a bűbájos, külföldön is nagy sikerrel játszott vígjáték, amelynek írója Molnár Ferenc, a Pál utcai fiúk méltán világhíres szerzője, a rendezője pedig a számtalan díjjal elismert Mohácsi János, aki az Illatszertárral jelentkezett Nyíregyházán, és aki ebben az előadásban is az élet keserédes voltát mutatja be.
     
    Szereplők
    Virág........................... Gulácsi Tamás
    Marianne..................... Kosik Anita
    Ilonka.......................... Szabó Nikolett
    Csapos........................ Horváth László Attila
    Vőlegény..................... Rák Zoltán
    Ügyvéd........................ Illyés Ákos / István István

    Alkotók
    Díszlettervező: MOHÁCSI ANDRÁS
    Jelmeztervező: REMETE KRISZTA
    Zene: ZSÁGER-VARGA ÁKOS
    Dramaturg: MOHÁCSI ISTVÁN
    Súgó: KOVÁCS KATALIN
    Ügyelő: HOLLÓ ARNOLD
    Rendezőasszisztens: DEMETER ANNA
    Rendező: MOHÁCSI JÁNOS

    Ajánlatunk


    Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

    Ajánló


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016