• Program


    Demjén - Ezzel még tartozom

    Demjén - Ezzel még tartozom

    A legendás énekes és zenekara most a Szegedi Szabadtéri Játékok nézőinek nyújt át egy fergeteges válogatást legjobb dalaiból, július 5-én, az Újszegedi Szabadtéri Színpadon.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. július 5. szerda, 21:00

    Demjén – Ezzel még tartozom
    koncert

    Több mint nyolcszáz dal, hárommillió eladott lemez és rengeteg emlékezetes koncert…Demjén Ferenc Kossuth-díjas énekes, szövegíró, dalszerző az 1960-as évek óta megkerülhetetlen alakja a hazai könnyűzenének. A Bergendy, a V’Moto-Rock legnépszerűbb slágerei mellett számtalan szólólemez fülbemászó dalai élnek generációk emlékezetében. A legendás énekes és zenekara most a Szegedi Szabadtéri Játékok nézőinek nyújt át egy fergeteges válogatást legjobb dalaiból, július 5-én, az Újszegedi Szabadtéri Színpadon.

    Ajánlatunk


    A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

    Ajánló


    A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016