• Program


  Aktuális előadások  Sajnálatos módon az elmúlt év márciusában megszakadt az épphogy elindult „Indulj új csodákat látni” turné, az országunkban is megjelenő koronavírus járvány következtében.

  Idén júniusban a védőoltásoknak köszönhetően ismét visszaállhat az élet a normálishoz közeli kerékvágásba, így a tavaly elmaradt turné folytatásaként, de újult erővel koncertet ad és hallhatjuk élőben Demjén Ferenc nagysikerű dalait, a megszokott színvonalon és formában.

  Ennek az évnek és Demjén Rózsi életútjának külön hangsúlyt ad, hogy betölti 75-ik életévét, így a Margitszigeti koncert is a jubileumi év jegyében kerül megrendezésre.

  A Művészt 2021-ben Budapesten csak két alkalommal láthatja a nagyérdemű, ezen a június 29-ei estén, a Margitsziget Szabadtéri Színpadon, valamint december 30-án a már megszokott Sportaréna-beli koncertjén.

  Demjén Ferencről röviden:

  Kossuth-díjas, énekes, szövegíró, basszusgitáros, zeneszerző.

  Karrierje a 70-es években kezdődött és onnantól olyan nagysikerű zenekarok tagja volt, mint Bergendy, V’Moto-Rock. 1989-ben kezdett szóló karrierbe. A magyar előadók közül először „merészkedik be” a Budapest Sportcsarnokba 1991-ben. A nevével fémjelezett albumok eladása, amelyen valamilyen formában közreműködött kb. 7 millióra tehető.

  Ajánló


  30 millió eladott album, 160 arany-, és platina-díj 33 országban. Nem rossz teljesítmény…

  Kilenc év után tér vissza Budapestre Bonnie Tyler. Az ikonikus brit rockénekesnő, legnagyobb…

  A koncert programja: Wolfgang Amadeus Mozart: Esz-dúr versenymű két zongorára KV 365. -…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016