• Program


    Dévényi Ildikó - Karády est - Pécsi Harmadik Színház

    Dévényi Ildikó - Karády est - Pécsi Harmadik Színház

    Az országszerte, és immár a határon túl is nagy népszerűségnek örvendő Karády című zenés pódium játék erről a titokzatos és megosztó színésznőről szóló gyönyörű, megindító 2 szereplős darab. A 60 perces előadást zongorával kísért felejthetetlen Karády dalok gazdagítják.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 12. péntek, 19:00

    Írta: Pivarnyik Anikó
    Rendezte: Dévényi Ildikó
    Szereplők: Dévényi Ildikó (Karády Katalin díjas és Kálmán Imre díjas)
    Lukács Melinda (Karády Katalin díjas)
    Zongora: Tóth Gábor
    Asszisztens: Omódi Marianna

    „Mennyi fölöslegesen cipelt batyut kellett ehhez letennie. Nem akarta észrevenni, hogy az évtizedeken át hordott terhekbe belerokkan, hogy meggörbült a háta, s a szárnyai helyén véres csonkok meredeznek. Szeretetlenség, meghurcolás, pellengérre állítás, árulás. Kőbányától New Yorkig vezetett az útja. És ez az út embert próbálón hosszú volt. Maga mögött akart hagyni mindent. Nem csak azt, ami fájt. A jót is. Színpadot, filmet, kottákat, mikrofont. Ami volt, elmúlt, már másról szól az élete. De még mindig álmodott arról, hogy a mikrofon elé lép, a közönség elnémul és énekelni kezd. Csak mikor ébren volt, valahogy nem akarta. Azt akarta, hogy hagyják őt békén! Nem hozható vissza semmi abból, ami volt. Minden megváltozott. És jó volt ez így, jól megvolt ott… a tengert, a tengerillatot, a morajlást imádta. És a csendet. Megnyugvást hozott számára.”

    Ajánlatunk


    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény, 24 milliós (!) kattintásszámmal.

    Ajánló


    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016