• Program


  Diótörő

  Diótörő

  Madách Musical: Diótörő

  Karácsonykor minden gyermek az ajándékával indul el aludni. Mesénkben, karácsony ünnepén, a három testvér, Masa, Mása és Lujza kiszöknek a nevelőintézetből, ahol Drosselmeier főangyal a nagyterembe varázsolja a csodás színekben pompázó karácsonyfát.

   több

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: 2012. január 16. hétfő, 14:30

  Masa karácsonyi ajándéka egy különleges, fából faragott Diótörő-figura, amely érző szívű emberré változik álmában és aki megfutamítja a rájuk támadó Egérkirályt és hadseregét. A megható, klasszikus történet egészét áthatja a karácsonyi hangulat, melyből az őszinte szeretet és megbecsülés tükröződik. Hangulata kicsik és nagyok szívét is felkészíti a nagybetűs ÜNNEPRE.

  Ajánlatunk


  Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

  Tartson velünk egy igazi házibuliba!

  Ajánló


  Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

  Egy vidéki kulturális intézményben leváltják az igazgatót: épp a régi igazgató búcsúztatása és az új igazgató beiktatása zajlik. Itt van…

  Az ország egyik első számú koncertzenekara, az összetéveszthetetlen zenei hangzású Quimby 33 év után sem hagy fel a kísérletezéssel.

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016