• Program


  DISCO - DJ Geratti

  DISCO - DJ Geratti

  DISCO DJ Gerattival

  Az elmúlt évtizedek legjobb táncolható zenéi, haverok, buli, gyömbéres limonádé and more

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: október 20. péntek, 17:00

  A 90-es években mindeki táncolt" szólt Majka és teljesen igaza van! De hát miért ne táncolhatnánk ma is? Pörögnek majd a kor nagy slágerei, sőt, felcsendülnek a ma ismert és ismeretlen zenei csemegék is! Jöjjön mindeki aki szeretne eltölteni egy kellemes délutánt ezen dallamok és egymás társaságában, szürcsölgetve a limonádéjukat, eszegetvèn a nasipogit! Helyezzétek készenlétbe a lábaitokat, hogy bármikor beindulhasson a boogee!!! A "lemezjátszók" mögött a rezidens DJ, GerAtti adja az alapot.

  Ajánlatunk


  Az ország egyik első számú koncertzenekara, az összetéveszthetetlen zenei hangzású Quimby 33 év után sem hagy fel a kísérletezéssel.

  Valahol, egy franciaországi nyaralóban Bernard és neje, Jacqueline vendégeket várnak egy kellemesnek ígérkező hétvégére. Az egyik vendég, Bernard legjobb barátja, Robert, aki Jacqueline titkos szeretője. A másik vendég Brigitte, Bernard titkos szeretője. A ház ura feleségének úgy állítja be a dolgot, mintha Brigitte Robert párja lenne..

  Ajánló


  VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

  Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

  2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016