• Program


  Divat&Város Történetek 4. Ember és test
  2

  Divat&Város Történetek 4. Ember és test

  Szatmári Judit tematikus tárlatvezetése

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: március 14. csütörtök, 17:00

  Az emberek minden korban alakítják, (de)formálják magukat egy vágyott – vagy diktált – ideálnak megfelelően, ennek eszközei pedig gyakran különböző ruhadarabok. A 19. században elsősorban a fűzőviselés volt a középpontban, amely erősen torzította a női felsőtestet. Deréktól lefelé épp ellenkezőleg, a nőket bonyolult, hosszú szoknyák szélesítették, amelyek alá különféle abroncsok, párnák, alsószoknyák kerültek. A test alakításának szerepét a 20. században már a fogyókúra és a sport vette át. Fontos lett a szabad mozgás, így a ruhák a korábbinál jóval könnyebbek lettek, kevésbé korlátozták a testet. Ezzel együtt változtak a fehérneműk is, bár az alakformálás azóta is fontos funkciójuk.
  A test tehát, amelyet minden ember a lehetőségeihez mérten ideálisra formálva, és az adott kor szokásrendszerének megfelelően felöltöztetve visz a nyilvánosság elé, maga is tárgya a változó divatnak.

  Ajánlatunk


  Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

  Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

  A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

  Ajánló


  zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

  A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016