• Program


  Dobroda koncert

  Dobroda koncert

  A Dobroda zenekar 2007-ben született meg, nevét egy Nógrád megyében folyó patakról kapta. A patak folyton meg-megújuló vizével és jelentésével találóan jelképezi a zenekar hitvallását, küldetését. A Kárpát-medence autentikus népzenéje kiapadhatatlan forrást jelent számukra, repertoárjukat is e tárházból válogatják.

  Dobroda
  19:30 - 20:30 (esőnap másnap 06.24)

  A zenekar tagjai: Fekete Borbála, Ifj. Gelencsér János, Deák-Volom Dávid,  Balogh Kálmán, Gólya Péter és Szabó István.

  Járványügyi szabályok

  A Benczúr Kerti Esték Népzenei koncertsorozatát  - a jelenleg érvényben lévő szabályozásnak megfelelően  - védettségi igazolvánnyal rendelkezők, valamint a felügyeletük alatt lévő kiskorú személyek számára látogathatják.  A védettségi igazolvány személyazonosító igazolvány, vagy útlevél felmutatásával együtt érvényes.

  A rendezvény szabadtéri, így a maszk használata csak a beléptetéskor és a pultnál kötelező. A nézőtér területén a maszk használatát a szervezők nem teszik kötelezővé.  Kérjük, ügyeljenek a megfelelő távolságtartásra! A szabályok a hatályos rendeletek szerint változhatnak.

  Kapunyitás:18 órakor

  Ajánló


  A Szentivánéji álom a Kecskemét City Balett előadásában egyszerre lesz lebegően költői, ugyanakkor…

  Jöjjön el Budapest egyik legújabb és izgalmas tematikus sétájára, amelyen bemutatjuk a középkori…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016