• Program


  Dogville / a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház vendégjátéka

  Dogville / a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház vendégjátéka

  Képzeljünk el egy várost kulturális események nélkül. Rossz és korrumpált iskolarendszerrel. Egy várost, melybe soha senki nem jön. Ahonnan mindenki el szeretne menni. Ne a saját városukat képzeljék el. Ez a történet nem az önök városáról szól..

  Aktuális előadások  Dogville / a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház vendégjátéka

  Képzeljünk el egy várost. Egy kisvárost. Egy várost, melyben soha semmi nem történik. Csúnya épületekkel, amik fokozatosan mennek tönkre, elhagyott házakkal, melyeket senki nem akar megvenni. Boltokkal, melyekben leértékelt, de még így is túl drága, rossz minőségű behozatali ruhákat árulnak. Egy várost bezárt gyárakkal. Elkezdett, de soha be nem fejezett építkezésekkel. Bezárt boltok, piszkos kirakatok. Kátyúkkal teli utcák. Képzeljünk el egy várost kulturális események nélkül. Rossz és korrumpált iskolarendszerrel. Egy várost, melybe soha senki nem jön. Ahonnan mindenki el szeretne menni. Ne a saját városukat képzeljék el. Ez a történet nem az önök városáról szól. Ez a történet nem önökről szól. Önök jó emberek. Ez egy egészen más történet. Ez egy szomorú történet.

  Ajánló


  InTimE. Mindössze két szótag, megannyi jelentés és egy látványos, elgondolkodtató koreográfia Frenák…

  Egy pincérnő és egy szakács. Frankie és Johnny. És bár nem lehet csak…

  Korláthy gróf hozzá akarja adni lányát az évek óta Afrikában vadászó Eleméry grófhoz,…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016