• Program


  DOLGOK, AMIKÉRT ÉRDEMES ÉLNI

  DOLGOK, AMIKÉRT ÉRDEMES ÉLNI

  Závodszky Noémi színművésznő 25 éve, mint alapító társulati tag kezdte el pályáját a Vörösmarty Színházban. Ebből az alkalomból, egy különleges, humorral átszőtt darabot választott, hogy a lelkünkhöz szóljon.
   több

  Dolgok, amikért érdemes élni!

  Szerző: Duncan MacMillan, Jonny Donahoe

  Závodszky Noémi  színművésznő 25 éve, mint alapító társulati tag kezdte el pályáját a Vörösmarty Színházban. Ebből  az alkalomból, egy különleges, humorral átszőtt darabot választott, hogy a lelkünkhöz szóljon. 

  Duncan MacMillan, kortárs angol drámaíró kivételesen egyedülálló darabja, a Dolgok, amikért érdemes élni. Az eredeti monodráma lényegében egy rendkívül interaktív monológ,  amelyben egy kislány  felnőtté válási folyamatába  pillanthatunk bele, és tudhatjuk meg, miért is kezd el listát írni az élet apró örömeiről. A hagyományos színházi formáktól eltérően, a darab folyamán a közönség is bekapcsolódhat az előadásba.


  Producer: Bereczki Zoltán, Ferenczi Orsolya
  A színdarabot Magyarországon a Theatrum Mundi Színpadi és Irodalmi Ügynökség képviseli.

  Ajánló


  Három éve lépett először együtt közönség elé Miklósa Erika és Balázs János, hogy…

  A Madách Színház újabb világsikert hoz Budapestre: 2021. szeptember 10-11-12-én bemutatja az Aranyoskám…

  Traccs! Tatabánya legújabb beszélgető-est sorozatának harmadik vendége Dr. Zacher Gábor, akit alighanem senkinek…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016