• Program


    Dolgok, amikért érdemes élni

    Dolgok, amikért érdemes élni

    Závodszky Noémi színművésznő 25 éve, mint alapító társulati tag kezdte el pályáját a székesfehérvári Vörösmarty Színházban. Jubileumi éve tiszteletére mutatták be 2019. októberében ezt a különleges, humorral, érzelmekkel átszőtt szívbemarkoló darabot, amely most egy estére Budapestre érkezik.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 1. szerda, 19:00

    Duncan MacMillen: Dolgok, amikért érdemes élni!
    Társszerző: Jonny Donahoe

    Duncan MacMillan, kortárs angol drámaíró kivételesen egyedülálló darabja, a Dolgok, amikért érdemes élni. Az eredeti monodráma lényegében egy rendkívül interaktív monológ,  amelyben egy kislány  felnőtté válási folyamatába  pillanthatunk bele, és tudhatjuk meg, miért is kezd el listát írni az élet apró örömeiről. A hagyományos színházi formáktól eltérően, a darab folyamán a közönség is bekapcsolódhat az előadásba.

    A színdarabot Magyarországon a Theatrum Mundi Színpadi és Irodalmi Ügynökségképviseli.

    Producer: Bereczki Zoltán, Ferenczi Orsolya

    Játssza: ZÁVODSZKY NOÉMI

    Ajánlatunk


    A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

    Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar mind munkássága fontos fejezetei.

    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

    Ajánló


    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú”…

    A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016