• Program


    Dolhai Attila - Genezis

    Dolhai Attila - Genezis

    Az elmúlt időszakban Dolhai Attilában egyre erőteljesebben fogalmazódott meg a gondolat, hogy tapasztalatait, érzéseit ne csupán színpadi szerepeken keresztül ossza meg a közönséggel.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 15. péntek, 19:00

    Több mint két évtizedes színházi pályafutása mellett a könnyűzene mindig is fontos szerepet töltött be az életében, ám míg például a Visszatérés, vagy a Mi muzsikus lelkek a színházi élményei összefoglalásai voltak, legújabb albuma, a Genezis már egyértelműen a rock irányába mutat.

    „Az István, a király Koppányaként újraéledt bennem a lázadó erő, a Madách Színház Once című előadása pedig ismét gitárt adott a kezembe, és bátorságot, hogy a bennem megszülető gondolatok dalokká formálódjanak” – mondja az új korongról Dolhai Attila.

    A Genezissel az énekes-dalszerző azt az irányt szerette volna folytatni, melyet első albumaival, az Ébredjen a nappal, vagy az aranylemez minősítést kapó Ragyogással elkezdett.

    „Olyan kiadványról álmodtam, amiben alkotóként is részt veszek. Csak most már talán kicsit érettebben és sokkal bátrabban!”

    A Genezis zenei anyagának létrehozásában Brandenburg Máté, Brandenburg Ádám, Csiszár Ferenc Csiszi, Molnár Tamás, Kovács Adrián és Nagy Zsolt LISZI volt a segítségére. A lemezre felkerült tíz dal magában hordozza a dalszerző szabadságvágyát, a szenvedélyét, miközben a szövegeken keresztül megjelennek a szerelem különböző formái is. Az album zenei világában a pop-rock műfaja felé közelít, meghatározó szerepet játszik benne a gitár, de nem kevésbé jelentős a dob és a basszus sem.

    Ajánló


    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016