• Program


    Dr. Bubó rendel-,,Kérem a következőt!"

    Dr. Bubó rendel-,,Kérem a következőt!"

    Ursula belebetegszik Bubó Doktor iránt érzett vad, mámoros szerelembe. Csőrmester és Teknőc Ernő próbálják ápolgatni Ursula piciny lelkét, de vesztükre ők is szerelembe esnek. Bárány Klotild özvegyként él, de fenekestül felfordul élete, rögtön három udvarlóra talál, közben pedig meg kell védeni az erdőt a környezetszennyezéstől.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. február 22. szombat, 10:00

    Kalamajka, lázas szerelem, sok-sok humor, játék és jó zene! Tehát: Kérem a következőt!

    Ajánlott korhatár: 3-99 évig

    Ajánlatunk


    A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában élő Urbányi Zóra 2021-ben élénk visszhangot váltott ki Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának feldolgozásával, ami után egymást követték saját szerzeményei.

    Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

    Ajánló


    Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016