• Program


  Duda Éva Társulat:Ramazuri-special edition

  Duda Éva Társulat:Ramazuri-special edition

  A DUDA ÉVA TÁRSULAT és a NEMZETI TÁNCSZÍNHÁZ közös produkciója a FŐVÁROSI NAGYCIRKUSZBAN vendégeskedik!
  Egyedi alkalom sztárvendégekkel!

  Duda Éva Társulat:Ramazuri-special edition

  Tánc, cirkuszi hangulatban, élőzenével. A frissen bemutatott, újszerű előadást most egyetlen, exkluzív alkalommal, ismert sztárokkal, teljesen egyedi köntösben mutatjuk be a Fővárosi Nagycirkuszban!

  A látványos és nagyszabású RAMAZURI egy akrobatikai elemekkel tarkított, derűs és szellemes tánc-cirkuszi kavalkád, műfajok találkozása, be- és kikapcsolódás minden korosztály számára.

  A RAMAZURI nevettet, ellazít, feltölt és elkápráztat. Humor és dráma kéz a kézben jár, miközben egyformán vannak jelen szelíd és harsány megoldások, elegancia és komédia, valóság és fantasztikum. Ez a produkció egy élesre csiszolt groteszk tükör, melyben fenséges és esetlen emberi vonásokat láthatunk nagyító alatt megelevenedni. Az előadás egyik fő eleme a látvány, miután speciális eszközök és térelemek adnak lehetőséget meghökkentő mozdulatok és egy különleges formavilág kibontakozásának.

  Farkas Izsák és Szarvas Dávid élőzenei duója pedig garantálja a fergeteges karneváli hangulatot, melyben az elektrowsing, az etno, a jazz és hip-hop irányzatok is megjelennek.
  A Duda Éva Társulat ezzel az esttel elrugaszkodik a táncszínházi világ új dimenziójába. Olyan szavakon túli, tágabb univerzumba invitálnak, ahol a kezdés pillanatában eltűnik az idő és élvezhetjük a pezsgő kalandot. Egyedi, megismételhetetlen percek, az élet ünneplése, mert mulatságnak mindig lennie kell!

  Alkotó táncművészek: Eleonora Accalai, Bacsó Gabriella, Bundschuh Vera, Dévai Lúcia, Dragos Dániel,
  Dudás Gergely, Füzesi Csongor, Ivanov Gábor, Javier Mario Salcedo Hernández, Szilvási Anna

  Zeneszerzők és előadók: Farkas Izsák, Szarvas Dávid

  Díszlet: Duda Éva
  Jelmez: Kiss Julcsi
  Fénytervező: Pető József
  Trénerek: Csuzi Márton, Lakatos Leonetta, Lennart Paar, Ott Olivér, Újvári Milán, Zoletnik Zsófia
  Koreográfus-asszisztensek: Csák Beatrix, Vitárius Orsolya
  Produkciós vezető: Huszár Ágnes
  Produkciós menedzser: Vodál Anita

  Rendező - Koreográfus: Duda Éva

  Támogatók: EMMI, Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, Nemzeti Kulturális Alap, Nemzeti Táncszínház, Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzata, Függetlenül Egymással Közhasznú Egyesület, Inspirál Cirkuszközpont, Movein Stúdió

  Külön köszönet: Faller Zoltán – airtrack.hu, Gortva Krisztián, Ott Olivér – Pattanj Sportegyesület, Vági Bence – Recirquel  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016