• Program


    Duma Jam - Hadházi László, Kovács András Péter, Litkai Gergely

    Duma Jam - Hadházi László, Kovács András Péter, Litkai Gergely

    Dumaszínház est

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Duma Jam Hadházi Lászlóval, Kovács András Péterrel és Litkai Gergellyel.


     A GarázsSasvár a Dumaszínház legújabb, természetközeli rendezvényhelyszíne Parádsasváron. A Mátra ölelésében,  az egykori üveggyár garázsában alakítottuk ki ezt a fedett, ugyanakkor a természetre nyitott színházunkat. Parádsasvár Eger és Gyöngyös között a 24-es úton található festői község. Itt található a Károlyi-kastély, amely jelenleg szállóként működik, de kihagyhatatlan a kristálycsiszoló és az üveghuta is, a községről remek túrák indulnak, de aki nem vállalkozik nagyobb kirándulásokra, a faluban és környékén is remek sétákat tehet. A helyszínünket folyamatosan fejlesztjük, így évről évre egyre izgalmasabb programokkal várjuk majd itt vendégeinket.

    A helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

    A rendezvényhelyszínnel szemben található egy ingyenes parkoló, kérjük kedves vendégeinket, ezt használják!


     Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:

    Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

    Ajánlatunk


    Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Ajánló


    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016