• Program


    Dupla Presszó // Magyar Éva és Haumann Máté színészekkel

    Dupla Presszó // Magyar Éva és Haumann Máté színészekkel

    Új formátumban, DuplaPresszó Szemere Katával címmel újraindul áprilisban, közönség előtt a Presszó című beszélgetéssorozat. Az újságíró most ugyanis két-két olyan művészt vagy alkotót, a kulturális, a gasztro-, valamint a tudományos élet izgalmas szereplőjét hívja meg, akit valamilyen látható vagy láthatatlan közös szál összeköt.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 9. kedd, 19:00

    DuplaPresszó Magyar Éva és Haumann Máté színészekkel

    Új formátumban, DuplaPresszó Szemere Katával címmel újraindul áprilisban, közönség előtt a Presszó című beszélgetéssorozat. Az újságíró most ugyanis két-két olyan művészt vagy alkotót, a kulturális, a gasztro-, valamint a tudományos élet izgalmas szereplőjét hívja meg, akit valamilyen látható vagy láthatatlan közös szál összeköt. Az eseményt a Liberty Produkció mutatja be.

    Az első DuplaPresszó vendégei külföldön is sikeres színművészek: Magyar Éva és Haumann Máté. Éva – többek között – a londoni Globe-ban, a Royal Shakespeare Companyban és a National Theatre-ben, valamint számtalan brit és amerikai filmben, szuperprodukcióban kapott szerepet, Máté pedig olyan nemzetközi mozikban játszott, mint például a Colette, a Hercules, a Houdini, a tévésorozat The Witcher, valamint a számtalan Oscar-, Golden Globe és BAFTA-díjat besöprő Oppenheimer.

    A DuplaPresszóból podcast készül, így később is meghallgatható. 

    A jegy ára különleges, kifejezetten erre az alkalomra készült süteményeket és egy pohár bort tartalmaz. A kekszeket a Peace of Cake desszertszalon készíti Szemere Kata és Pinczel Orsolya cukrász tervei, valamint a beszélgetőtársak ízötletei alapján. Az esemény bortámogatója az egri Kovács Nimród Borászat. 

    Arculat: Flanek Péter

    A DuplaPresszó Facebook-oldala: https://www.facebook.com/presszobeszelgetesek

     

    Időpont: 2024. április 9., 19 óra (Kapunyitás: 18.30)

     

    Helyszíne: ISON kulturális központ (1074 Bp., Hársfa utca 25.)

     

    Ajánlatunk


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    A német ifjúsági irodalom egyik legnépszerűbb műve, Otfried Preuβler Krabat című regénye lebilincselően izgalmas történet barátságról, közösségről, varázslatról és felnőtté válásról. A filmen és színpadon is többször feldolgozott, klasszikus történet vadonatúj bábszínházi adaptációját Kali Ágnes és Hegymegi Máté írja.

    Ajánló


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Közjegyző az emeleten - a csavaros vígjáték Moravetz Levente remekül összehozta a korábbi televíziós szappanopera-szereplőket (Szőke Zoltán és Gyebnár Csekka…

    A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016