• Program


    Aktuális előadások



    A zene, az ének, az élő hangszeres előadás, a beszéd, a mozgás, a színpadi jelenlét, egyszóval a duruzsolás szerves része az egész történet mondanivalójának és üzenetének.

    Az erdőben élő apró lények világa varázslatos, sokhangú és sokszínű, létezésük pedig bölcsen elrendezett. Lepkés Lulu, a történet főhőse talán nem vágyott másra egész életében, mint hogy megtalálja saját énekhangját. Társak, bölcs, tanítók, ellenlábasok, ármánykodók, gőgösök és szeleburdik segítik őt Erdőalján a duruzsoló-verseny felé vezető úton.
    Hogy mégis mit takar a duruzsolás, és hogyan kell helytállni az erdő apraja-nagyja között a híres duruzsoló-versenyen? Megtudhatjuk Bolhabaráttól, Teknős Tófitól, Sáska Sanyitól, Tücsökmankótól, Pókanyótól, Darázsapótól, a Poloskaikrektől és nem utolsósorban Rasztafáritól.

    9 éves kortól ajánlott.

    Ajánló


    Két feledhetetlen hang, két zseniális énekes. A Zene nélkül mit érek én... című emlékkoncert keretében Cserháti Zsuzsa és Máté Péter…

    19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016