• Program


  E-bike túra - egész napos

  E-bike túra - egész napos

  A Mátra kerékpárral felfedezve még izgalmasabb, főképp egy olyannal, amelynél az erőfeszítés csak annyi, amennyit mi szeretnénk.
   több

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Fizikai felkészültség és komolyabb kerékpáros múlt nélküli élménykerékpározás a hegyen?
  Igen, van ilyen! Elektromos rásegítőmotoros (e-bike/pedelec) kerékpárjainkat azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének hegynek felfelé menet leszállni a bringáról, nehezen levegőhöz jutni, és csak tekerni, tekerni, tekerni… Ausztriában az utóbbi évek legnagyobb slágere az elektromos rásegítőmotoros kerékpár. Mindez természetesen nem azt jelenti, hogy nem kell kerékpározni, mert a kerékpározás élményét nem akarja elvenni a diszkréten eldugott 500 w-os Bosch elektromos motor. Az intelligens gép saját maga érzi, mikor kell a pilóta segítségére sietnie, s valóban csak akkor segít rá, amikor arra szükség van.
  A bringázás okozta élmény akár 50 km hosszan is élvezhető!
  Az e-bike flottánk különlegessége, hogy 4 db USA motorral lett felszerelve, így akár 35 km/h sebességig is segíti a használóját a hegyen felfelé!

  A kerékpárok átvételi és visszavételi pontja: High-Tech Sportok Bázisa 1. (Mátrafüred, Parádi út 8.) előre egyeztetett időpontban (Minden nap: 09.00-17.00 között).

  Ajánlatunk


  A mű -számos opera részlettel- hiteles irodalmi alapanyagokból, levelezésből táplálkozik, kifejezetten tanító jellegű alkotás, melynek kiemelkedő értéke számunkra az, hogy a szerző magyar: Sylvester Levay!

  Az operairodalom annyi más emblematikus szoprán főszerepe után Sondra Radvanovsky ezúttal a szerelemféltés és a gyilkos bosszú antik varázslónőjeként lép a Met színpadára. Cherubini Médeiája Maria Callas óta az erős drámai jelenléttel bíró operadívák nagy és reprezentatív próbája, így ez a találkozás már önmagában izgalmassá teheti a vadonatúj New York-i produkciót.

  Mint a társulat korábbi munkái esetében, az Ima ereje is a csoda utáni modern kori vágyódásban gyökerezik.

  Ajánló


  Ha az unokája hajnali háromkor becsönget egy biciklit tolva, nagy hátizsákkal, hogy csak éppen erre járt, akkor mit tesz a…

  "Nekünk a közönség a legfontosabb. Ti vagytok a Neoton igazi bázisa, akik az évtizedek alatt is életben tartottátok a dalokat,…

  2022-ben Halász Judit új lemezével folytatja azt a missziót, amit évtizedekkel ezelőtt elkezdett: a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésével klasszikus és…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016