• Program


  Echo Boomer

  Echo Boomer

  Az e c h o boomer az improvizáció és a kompozíció laboratóriuma, ahol a különböző zenék és felállások ötletei fogannak. Az e c h o boomer meg tud szólalni erőteljesen, gyengéden és törékenyen, viccesen, súlyosan, mélyen, emellett pedig minden adandó alkalommal arra törekszik, hogy meglepje közönségét.

  j(A)zz! | Echo Boomer (AT)

  Közreműködik:
  Beate Wiesinger - basszusgitár, bőgő, kompozíciók
  Astrid Wiesinger - alt- és szopránszaxofon
  Alois Eberl - harsona
  Florian Sighartner - hegedű
  Clemens Sainitzer - cselló
  Philipp Jagschitz - zongora, szintetizátor
  Michał Wierzgoń - dob

  A női basszusgitáros, Beate Wiesinger vezette e c h o boomer egy hétfős space pop/jazz zenekar. Nevükkel a nyolcvanas és kilencvenes évek között születettek generációjára utalnak, de sokkal többet is jelent annál: az e c ho boomer az improvizáció és a kompozíció laboratóriuma, ahol a különböző zenék és felállások ötletei fogannak. 2019 végén adták ki első lemezüket Aliens On Board címmel, ami egy rendkívül sokszínű zenei anyagként látott napvilágot. Az albumon finoman megkomponált hangtájak találkoznak a zajos improvizációval, dalszerű struktúrák az izgalmas ritmikai alapokkal, mellőzve a tisztaság és makulátlanság látszatát. Az Aliens On Board című lemezt a bécsi FALTER magazin 2019 legjobb albumai közé választotta. Az e c h o boomer meg tud szólalni erőteljesen, gyengéden és törékenyen, viccesen, súlyosan, mélyen, emellett pedig minden adandó alkalommal arra törekszik, hogy meglepje közönségét.

  Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
  Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
  Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

  Ajánló


  A Madách Színház bemutatja Disney és Cameron Mackintosh: MARY POPPINS című musicaljét P.…

  Örökérvényű fordulatokban gazdag Mefisztó-történet és éles humorú vígjáték, amely bravúros érzékenységgel világítja át…

  Nemecsek, Boka, Áts Feri és a többiek örök példák, örök kortársaink. A klasszikus…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016