• Program


    CARACOL | Ilusión Flamenca

    CARACOL | Ilusión Flamenca

    Túl azon, hogy "flamenco illúzió", jelentheti azt a kellemes, magával sodró hangulatot, jókedvet amit a flamenco a maga bűvkörében teremt.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: március 23. szombat, 19:00

    CARACOL / Ilusión Flamenca

    Böröcz Petra – tánc
    György Andrea – hegedű
    Gál Katalin – zongora
    Bózsa Anikó – cajón, taps

    Ilusión Flamenca. Túl azon, hogy "flamenco illúzió", jelentheti azt a kellemes, magával sodró hangulatot, jókedvet amit a flamenco a maga bűvkörében teremt. Ez az az érzés, ami a flamenco tüze körüli kapcsolódásra hívja az embert, amitől jó lesz hallgatni, nézni, művelni, feloldódni benne.

    A flamenco eredendően is több (zenei) kultúra találkozása, avagy kapcsolódása révén jött létre, és ehhez szükséges nyitottságát megőrizte a mai napig. A flamenco kultúrájához így könnyedén társíthatók a műfajban nem tradicionális hangszerek, mint zongora, hegedű, cselló, fuvola, s ugyanilyen természetességgel fuzionál különféle zenei irányzatokkal, mint jazz, klasszikus zene, folk, rock.

    A Caracol különleges zenei utazásra hívja közönségét. Az andalúz napfényt idéző tradicionális flamenco darabok zongorán és hegedűn szólalnak meg a műfajban megszokott lüktető ritmikai kísérettel. György Andrea sokszínű hegedűjátéka Gál Katalin virtuóz zongorajátékával összefonódva, Bózsa Anikó pergő ritmusainak előterében kelti életre a tradíciót és jelenünk „zenei visszhangjait”. A flamenco nyers ereje és ősi jellege mellett megjelenik egy modernebb, finomabb hangulat, és mindezek elegye rendkívül izgalmas élményt nyújt. A muzsika tánccal is kapcsolódik a hagyományos keretekhez hasonlóan: Böröcz Petra finom, egyben erőteljes mozdulatai és ritmusjátékai rezonálnak a napjaink déli tengerpartjaira invitáló zenei világgal.

    Ezen az estén Girán Péter flamenco gitáros vendégművész mesésen finom és virtuóz játéka teszi még színesebbé a műsort.

    A koncert után 22.00 órától a Budapesti Színházak Éjszakájának programja következik, melyet megváltott jeggyel vagy karszalaggal lehet megtekinteni!

    Exkluzív kávézónk várja Nézőinket előadás előtt-alatt-után.
    [ FÉM | színház+kávézó+belváros ] 
    Itallap: https://www.femszinhaz.hu/kavezo

    Az előadás napján magasabb jegyárral kell számolni!

    Kávéházi nézőtér: 4/2 szék az asztalok körül.

    Ajánlatunk


    A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    Ajánló


    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

    Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

    Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016