• Program


  Aktuális előadások  A legendás rockzenekar egy hatalmas bulival zárja az évet, természetesen a nagy slágerekkel és meglepetésekkel is készülnek.

  Ha van rockbanda, akinek dalain és lendületén nem fognak sem az évtizedek, sem a világ változásai, az az Edda Művek. Megszámlálhatatlan mennyiségű koncerttel, szakmai díjjal és több millió eladott albummal a háta mögött a zenekar a hazai zenei élet megkerülhetetlen szereplője. Budapesti nagykoncertjeik mindig kiemelt figyelemnek örvendenek, ahogyan történt ez legutóbb a RETRO című, többnyire a kezdeti korszak legnagyobb slágereit felvonultató show-n is.

  A hatalmas sikerre való tekintettel, most jöhet a folytatás! 2021. december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában az EDDA Művek RETRO II is hasonló bombasztikus koncertet ígér a mindenki által ismert legsikeresebb dalokkal. Gömöry Zsolt, Alapi István, Kicska László, Hetényi Zoltán és az idén 70. életévét ünneplő alapító-frontember Pataky Attila egy igazán különleges évzáró bulival készül, ami a legvérmesebb rajongóknak is tartogat majd meglepetéseket.

   

  Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

  *Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

  Ajánló


  Program: Johann Baptist Vanhal: C-dúr („Comista”) szimfónia Wolfgang Amadeus Mozart: c-moll zongoraverseny, K.…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016