• Program


    Egy anya George W. Bush-sal szemben

    Egy anya George W. Bush-sal szemben

    Egy rendkívüli nő története, akiből a történelmi események valódi hőst faragtak. Igaz történet nyomán!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. július 26. kedd, 18:00

    Egy anya George W. Bush-sal szemben / Rabiye Kurnaz vs. George W. Bush
    német-francia filmdráma, 119 perc, 2022

    A Németországban élő, csupaszív török háziasszony a rendőrséghez fordul, hogy segítséget kérjen bajba keveredett fiának. A mindvégig optimista, állandóan pörgő Rabiye egyre kétségbeesettebben küzd az igazáért, és megnyeri segítségül az empatikus ügyvédet, Bernhard Dockét is. A folyamatosan beszélő, mindenkiről gondoskodni vágyó, tyúkanyószerű nő és a csendes, fanyar humorú ügyvéd furcsa párosa Brémából egészen Washingtonig eljut, hogy személyesen George W. Busht szembesítsék az igazságtalan helyzettel.

    Rendező: Andreas Dresen

    Ajánlatunk


    A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

    WOLFGANG AMADEUS MOZART: G-dúr szimfónia, K. 318 JOHANN NEPOMUK HUMMEL: a-moll zongoraverseny, op. 85 *** JOSEPH HAYDN: 39. (g-moll) szimfónia, Hob. I:39

    A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

    Ajánló


    A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

    Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016