• Program


    EGY ASZTALNÁL JÁTSZUNK - Társasjátékos este a “Mit játsszunk?” Vlog csapatával

    EGY ASZTALNÁL JÁTSZUNK - Társasjátékos este a “Mit játsszunk?” Vlog csapatával

    Ezen az estén a Mit Játsszunk? Társasjáték Ajánló Vlog játékmester csapata számos mai, modern, könnyen tanulható, nagy élményt adó társasjátékkal tanít meg bennünket játszani.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. december 14. csütörtök, 17:00

    EGY ASZTALNÁL JÁTSZUNK
    Társasjátékos este a “Mit játsszunk?” Vlog csapatával

    Helyszín: Szindbád Rendezvényterem

    A társasjátékozás felemelő, szórakoztató, kikapcsoló és fejlesztő időtöltés, igazi minőségi együtt töltött idő lehet a szeretteinkkel. Ezen az estén a Mit Játsszunk? Társasjáték Ajánló Vlog játékmester csapata számos mai, modern, könnyen tanulható, nagy élményt adó társasjátékkal tanít meg bennünket játszani. Legyen az parti-játék, családi kaland vagy mélyebb, egymásra hangolódást kérő játék. Ezen a társasjátékos estén minden résztvevő találhat magának remek társasjátékokat, amelyekből a helyszínen azonnal, akár többet is kipróbálhat. Az esti programot lebonyolítják a vlog vezetői: Győri Zoltán társasjáték tervező és Győri-Nádai Réka kreatív szakember, akikkel a helyszínen beszélgetni is van lehetőség a társasjátékos szakmáról.

    Gyere és játssz velünk!

    Ajánlatunk


    Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem a „józan ész” hoz létre, de ami nélkül az életnek semmi értelme?

    Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Ajánló


    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron…

    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016