• Program


    Egy szerelem három éjszakája

    Egy szerelem három éjszakája

    Hubay-Vas-Ránki: Egy szerelem három éjszakája

    Zenés játék két felvonásban.
    Együttműködésben a Soproni Petőfi Színházzal!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2013. május 9. csütörtök, 19:00

    Bálint, fiatal költő és szerelme Júlia kalandor barátjuk, Viktor segítségével helyet talál egy budai villában, amelyet tulajdonosai a bombázástól való félelmükben elhagytak.

    Hamarosan bohém költőtársaság verődik össze, majd betoppan a régi lakók barátja, Szegilongi törvényszéki bíró és felesége, Melitta. A társaság játékos sajtópert rendez, Bálint új verseskötete ürügyén. Bálint és Júlia boldogságának véget vet a katonai behívó, a költőnek a front ra kell vonulnia...

    Az Egy szerelem három éjszakája az első magyar musical. Hősének sorsa emléket állít a tragikus sorsú, csodálatos költőnknek, Radnóti Miklósnak.

    Közreműködik a Ránki Kvintett.

    Ajánlatunk


    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

    Ajánló


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

    Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

    Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016