• Program


    Aktuális előadások




    Athént a szigorú Thészeusz irányítja, aki házasodni készül rabolt menyasszonyával, Hyppolitával, az amazonkirálynővel. Mesénk Athén kapuinál egy varázslatos erdőben játszódik az éj sötétjében. Oberon tündérkirály és felesége, Titánia az uralkodópárt tükrözik, ahogy vitáikban érdekeik megütköznek.

    Ebbe az erdőbe menekül két fiatal szerelmespár szüleik szigora és az athéni törvények hatalma elől. Miközben ők keresik, megtalálják, majd újra elveszítik egymást, úgy összezavarodnak a tündérvarázslattól, hogy szerelmük is csorbát szenved. A vígjáték végén mindenki visszatalál a párjához vagy ahogy Puck, a huncut szellem mondja: „Minden fazék fedőt talál”.

    Témánk időtlen, hiszen a szerelemről szól, és arról, hogy az álmainkhoz vezető úton a vargabetűk és a tévedések is megengedettek.

     

    Az előadás időtartama: 90 perc

    Rendező: Verena Koch

    Díszlet és jelmez: Isabella Reder

    Dramaturg: Franz Huber

     Fordítók: Angela Schanelec, Jürgen Gosch, Wolfgang Wiens

    Előadásjogok: Verlag der Autoren, Frankfurt am Main

     

    Ajánló


    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016