• Program


    EKMK - DEMJÉN FERENC KONCERT

    EKMK - DEMJÉN FERENC KONCERT

    Demjén koncert - Indulj, új csodákat látni...

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. július 23. szombat, 20:00

    DEMJÉN FERENC KONCERT

    Demjén Ferenc egy igazi állócsillag
    Tavaly töltötte be 75. életévét, mégis ugyanolyan lelkesedéssel járja az országot koncertjeivel, mint a több mint 50 éves pályafutása alatt bármikor.

    1970. szilveszterén vált országosan ismertté, amikor éjfél előtt pár perccel a Bergendy együttessel előadta a Mindig ugyanúgy című dalt a Magyar Televízióban. A Bergendy lemezeladási példányszámokat döngetve, számtalan azóta is élő slágerrel ajándékozta meg a közönséget. (Sajtból van a Hold, Jöjj vissza vándor, Love, stb.)
    A Bergendy együttest követően Demjén Rózsi szólólemezt készített, amelyről a címadó Fújom a dalt, valamint a Sohase félj és a Mikor elindul a vonat című dal számtalan rádióállomás azóta is játszott népszerű slágere.

    Ezt követte a 80-as években a V’Moto-rock korszak, amely korát megelőző progresszív zenekarként ontotta magából a korszak dalait. (Gyertyák, Jégszív, El kell, hogy engedj, Fekszem az ágyon, stb.)
    A V’Moto-rock korszakkal párhuzamosan 4 film címadó dalával tarolta a hazai könnyűzenei piacot: Szerelem első vérig, Szerelem második vérig, Moziklip, Honfoglalás.

    Ebből a formációból Menyhárt János zeneszerző, gitáros a 80-as évek végén kezdődő Demjén szólókarrier meghatározó szereplőjévé vált. A korszak kezdetét a Szabadság vándorai című lemez fémjelezte.
    Demjén lemezeinek eladási száma több millióra, koncertjei pedig több ezerre tehetők, melynek csúcspontjaként minden év december 30-án, (immáron 23-ik alkalommal) a budapesti Arénát tölti meg.

    Munkássága elismeréseként számtalan szakmai és állami kitüntetés tulajdonosa.

    Ajánlatunk


    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Ajánló


    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

    Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016