• Program


    Ékszerkészítő workshop a Felvarrommal
    2

    Ékszerkészítő workshop a Felvarrommal

    Ez a program is az újrahasznosítás jegyében telik, hiszen kerékpár láncszemekből készítünk vagány fülbevalókat, színes kulcstartókat.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 27. szombat, 10:00

    Ékszerkészítő workshop

    "Elkötelezett kerékpárosként látom, mennyi alkatrész megy a kukába – kitartó újrahasznosítóként pedig tennem kellett ez ellen valamit. Büszke vagyok arra, hogy a Felvarrom mennyire sokat tett a környezetünk védelméért. A mai napig szeretek kézzel dolgozni, mintatermékeket készíteni. Motivál és feltölt amikor elégedett vagyok egy elkészült termékemmel."
                                                                                                                                              (Szabó László, a Felvarrom alapítója)

    Ez a program is az újrahasznosítás jegyében telik, hiszen kerékpár láncszemekből készítünk vagány fülbevalókat, színes kulcstartókat. Az alkotáshoz nagyszerű inspirációt nyújt a múzeumban megtekinthető a Budapest köszönti a Girót! – Budapest saluta il Giro! című kiállítás, mely elsősorban kultúrtörténeti szempontból világítja meg egyrészt az olasz kerékpársport legnagyobb versenyének, másrészt a magyarországi országúti kerékpározás főbb eseményeinek hátterét.

    A kiállítás foglalkozik a kerékpársport magyarországi megjelenésével, Európa egyik legelső kerékpárpályája, a Millenáris, valamint a nagyobb magyar versenyek – így például az 1925 óta megrendezett Tour de Hongrie – történetével.

    A program belépőjegyével ez az időszaki kiállítás és a múzeum egyéb kiállításai is megtekinthetők.

    Ajánlatunk


    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

    A közelmúltban elhunyt, 80 esztendeje született zeneszerző emlékére rendezett koncerten egy korai elektronikus zenei kompozíciója és egy kései kórusműve mellett olyan darabjai hangoznak el a hazai jazzélet kiemelkedő művészeinek előadásában, amelyek szoros kapcsolatot ápolnak a jazz-zel és az improvizatív zenével.

    Ajánló


    A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény,…

    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016