• Program


  Életmódváltó Klub - Őszi évadnyitás

  Életmódváltó Klub - Őszi évadnyitás

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: szeptember 3. szombat, 17:00

  Veres Mónika asztrozófus éves előadása
  Veres Mónika egy órás előadása az aktuális égi helyzetről, kiemelten az őszi és a téli időszak lehetőségeiről, feladatairól. Valamint arról, vajon mi jön azután, mi vár ránk jövő tavasszal? Milyen kardinális változás előtt áll a világ és miért? Mit tegyünk, hogy a legjobb kimenetelre tudjunk hangolni magunkat és ez lépjen be az életünkbe? Mert mindig van magas szintű megoldás! Sőt, az idei télben van egy kivételesen jó erőgyűjtési lehetőség a Mars különleges mozgása révén.

  KARAKÜRT koncert
  Vörösmarti Imre - dalszerző, buzuki, ének
  Vörösmarti Anikó - ének
  Régi fának új hajtásaként a Karakürt zenekar a magyar szellemi hagyomány útját járja, de a jövő felé tart. Tengely Föld és Ég között, híd múlt és jövő között. Vörösmarti Imre, a Vazul Vére Rockopera (és további zeneművek) szerzője hívta életre a Karakürt hangzásvilágát és szellemiségét feleségével, Vörösmarti Anikóval (videóművész) együtt. Zenéjük gyógyító és lelkesítő.

  Dávid Júlia festőművész kiállítása
  A magyarság őserőt hordoz, mely nagyon sok viharos történelmi kort élt meg. Ennek az őserőnek az újra feltárása és beépítése a festményeibe küldetésévé vált. A népmesék, mondák motívumai, a sámánok és táltosok örök ősi hite, a letűnt civilizációk, vándorló népcsoportok színes világa elevenedik fel. Alkotásai elsősorban a népi értékek kincsestárából merítenek.

  Ajánlatunk


  Egy Cinemusic Ráadás koncerttel köszönjük meg az óriási érdeklődést korábban meghirdetett filmzene koncertjeink iránt.

  Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar és angol felirattal

  A történet Fazekas Mihály művén alapul, a mese régi, de a megközelítés módja merőben új, ugyanis Schwajda György a libák szemszögéből írta meg a cselekményt. Itt minden és mindenki "libából" van. A szereplők a darab igényei szerint változnak libából emberré. A főliba - Galibának hívják - a cselekmény mozgatója és még a díszletet is egy liba "alakítja".

  Ajánló


  Andrew Lloyd Webber csodálatos műve a Biblia legszebb, drámai fordulatokban leggazdagabb történetén, a József legendán, illetve Thomas Mann tetralógiáján alapul.

  2022. március 15-étől a felújított Operaház ismét várja az építészet és a kultúra iránt fogékony látogatóit vezetett túrák keretében. Ismerje…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016