• Program


    Eleven Éjszaka

    Eleven Éjszaka

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. június 26. szombat, 19:00

    A Nézőművészeti Kft és a Szkéné Színház közös előadása
    Conor McPershon: ELEVEN ÉJSZAKA
    Fordította: Totth Benedek
     
    Három férfi él együtt egy régi dublini házban. A szebb napokat is látott, ötvenes Tommy a válása után visszaköltözött nagybátyja, Maurice házába. Gyakran megosztja kis szobáját barátjával, a kicsit lassú és túlérzékeny Doc-kal. A sok horzsolt, szeretetvágyó férfi között menedéket talál Aimee, egy nem kevésbé horzsolt és szeretetvágyó lány, aki akaratlanul is felrobbantja e kompromisszumos, napról napra működtetett, de mégiscsak megszokott együttélést.

    Ezen az éjszakán a szobában évek óta felhalmozódott káoszra rákerül a lelkek, indulatok, elrontott életek, vágyak, remények káosza. De ez a magába szippantó éjszaka maga az élet, „mert minél gyorsabban utazol, annál lassabban telik az idő”. Odakint van egy másik éjszaka: csillagos ég, magány és látszólagos mozdulatlanság, ami mögött ez a sok ember a bolygójával együtt egy fekete lyuk körül kering körbe és körbe és körbe és körbe és körbe.
     
    Szereplők:

    Maurice –Fodor Tamás
    Tommy –Mucsi Zoltán
    Aimee –Simkó Kati
    Doc –Katona László
    Kenneth  - Kovács Krisztián
     
    Jelmez- és díszlettervező: Vereckei Rita
    A tervező asszisztense: Bessenyei Bettina
    Dramaturg: Zsigó Anna
    Hang: Molnár Péter
    Fény: Mervel Miklós
    Rendezőasszisztens: Fábián Ilona
    A rendező munkatársa: Hodászi Ádám
     
    Rendező: Koltai M. Gábor

    Az előadás időtartama 2 óra 40 perc, egy szünettel (20 perc). 

    Ajánlatunk


    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    Ajánló


    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

    Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016