• Program


    Előszilveszter a SzentEfrémmel

    Előszilveszter a SzentEfrémmel

    Ismét az ISON-ban tartja szokásos óévbúcsúztató koncertjét a Szent Efrém Férfikar.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. december 30. szombat, 19:00

    Ismét az ISON-ban tartja szokásos óévbúcsúztató koncertjét a Szent Efrém Férfikar. Az előszilveszteri program egy igazi „best of” válogatás az együttes repertoárjából. Acapella svájci bicskaként a különböző népek karácsonyi énekeitől kezdve a könnyed szórakozást ígérő saját feldolgozásokig mindent megvillantanak, ami a közönség és az együttes számára emlékezetessé és felejthetetlenné tette az idei évet. A kétrészes koncerten közös énekléssel, koccintással és csodálatos zenékkel hazavárják a közönséget a Hársfa utcai otthonukba, az ISON-ba.

    Ajánlatunk


    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

    Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016