• Program


    Elvarratlan szálak - Dr. Almási Kitti előadása

    Elvarratlan szálak - Dr. Almási Kitti előadása

    Az előadás során azokra a kulcsélményekre fókuszálunk, melyek elakadást hoztak az életvezetésünkben és egy-egy példán keresztül betekintünk a feldolgozás folyamatába is.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: február 11. vasárnap, 19:00

    Elvarratlan szálak

    A magyarázat nélkül, vagy valamilyen fájdalmas élménnyel záruló meghatározó emberi kapcsolataink kiemelt jelentőséggel bírnak, befolyásoló erejűek abban, ahogyan magunkról gondolkodunk. Életünk során számos olyan tapasztalatot szerzünk, mely hatással van az életvezetésünkre, meghatározza félelmeinket vagy vágyainkat, és azt is, miként reagálunk egyes helyzetekben. Amennyiben nem jutunk el addig, hogy egy-egy konfliktust, vagy veszteséget elfogadjunk, ha nem értjük meg a mozgatórugókat, évekig cipelhetjük teherként a csalódottságot, értetlenséget, dühöt, fájdalmat. Az előadás során azokra a kulcsélményekre fókuszálunk, melyek hasonló elakadást hoztak az életvezetésünkben és egy-egy példán keresztül betekintünk a feldolgozás folyamatába is.

    Ajánlatunk


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

    A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

    Ajánló


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016