• Program


    Elvis és Sinatra : A Király és a Hang
    2

    Elvis és Sinatra : A Király és a Hang

    Debrecen Big Band
    Szolnoki Péter – Vastag Csaba – Vastag Tamás koncert
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. április 17. hétfő, 19:00

    Az év eleji bezártság után, Tavaszi Nyitókoncertünket a Kölcsey Központban tartjuk zenekarunkkal, a Debrecen Big Band-del, április 17-én.

    Elvis Presley és Frank Sinatra, a világ leghíresebb és legnépszerűbb előadói között vannak számon tartva. E két művész által előadott népszerű dallamok csendülnek fel a koncerten. 

    Ezen neves előadók 11 Grammy-díj tulajdonosai, és megannyi díjak mellett, színészként is foglalkoztatott művészek voltak.

    Elvis és Frank számos közös produkcióban is fellépett sikeresen. 

    Magyar vonatkozás Elvis Presley-vel kapcsolatban, 2011-ben a Fővárosi Önkormányzat Budapest Díszpolgárává avatta, az 1956-os Forradalom melletti kiállásáért. 

    Koncertünkön Elvis és Sinatra népszerű slágerei, Szolnoki Péter, Vastag Csaba, Vastag Tamás tolmácsolásában szólalnak meg .

     

    A koncerten közreműködnek még a Valcer Táncstúdió táncosai, Minya Andrea, Zsom Melinda, Antóni Norbert, Petrusovics Attila Vocalisták, konferál Fazekas László Best FM rádió, és Pataj György zongora, Geier Attila gitár, Pusztai Csaba dob, Ullmann Ottó basszus gitár, Lutz János bőgő vendégművészek.

    Ajánlatunk


    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Ajánló


    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

    Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016