• Program


    Aktuális előadások



    Nyári koncertjeink sorában, egyedülálló produkció a Egerben, a szépasszonyvölgy-i Márai Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre, az Elvis és Sinatra -A Király és a Hang, Debrecen Big Band koncertje.

    Elvis Presley és Frank Sinatra, a világ leghíresebb és legnépszerűbb előadói között vannak számon tartva. E két művész által előadott népszerű dallamok csendülnek fel a koncerten. 

    Ezen neves előadók 11 Grammy-díj tulajdonosai, és megannyi díjak mellett, színészként is foglalkoztatott művészek voltak.

    Elvis és Frank számos közös produkcióban is fellépett sikeresen. 

    Magyar vonatkozás Elvis Presley-vel kapcsolatban, 2011-ben a Fővárosi Önkormányzat Budapest Díszpolgárává avatta, az 1956-os Forradalom melletti kiállásáért. 

    A Csokonai-díjas Debrecen Big Band-től megszokott feldogozások mellett, erre a koncertre készült több olyan hangszerelés, amelyek országosan ismert, és sikeres előadók tolmácsolásában szólalnak meg.

    Koncertünkön Elvis és Sinatra népszerű slágerei, Vastag Csaba, Vastag Tamás, Lantos Gábor tolmácsolásában szólalnak meg.

     

    A koncerten közreműködnek a Valcer Táncstúdió táncosai. 

    Konferál Fazekas László.

     

    Daróczi László

    zenekarvezető

     

    Ajánló


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

    Demjén Ferencről lehetne hosszasan írni, a magyar zene ikonját és slágereit minden korosztály ismeri. Legyen ott Ön is Demjén Ferenc…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016