• Program


  EMBER A FALVÉDŐRŐL - L'art pour l'art Társulat

  EMBER A FALVÉDŐRŐL - L'art pour l'art Társulat

  "Ha nem most jött le valaki a falvédőről, akkor mikor? Tegnap, tegnapelőtt, vagy még annál is régebben?"

  Ember a falvédőről - A L'art pour l'art Társulat legújabb önálló színházi estje

   

  Nyílván önök is sokszor hallották már azt a kifejezést, hogy "nem most jöttem le a falvédőről".

  Ugye milyen könnyen elsiklunk egy ilyen mondat fölött? Társulatunk viszont elgondolkodott ezen a kijelentésen, mivel felmerült egy kérdés, ami nem hagyott nyugodni bennünket. Ha nem most jött le valaki a falvédőről, akkor mikor? Tegnap, tegnapelőtt, vagy még annál is régebben? Itt már nem volt megállás. Hosszú és fáradtságos munkával kutattunk, egyre mélyebbre ásva magunkat az emberiség történetében, visszamenve egészen a kezdetekig, mire rájöttünk a megdöbbentő igazságra: az emberi faj valójában a falvédőről származik!

  Ha élne, maga Darwin is elismerően csettintene felfedezésünk hallatán, hiszen Ő is érezte, hogy az elmélete hiányos. Sajnos elkerülte a figyelmét a Besenyő család, akik közelebb vihették volna a megoldáshoz. Azt azért senki nem gondolhatja komolyan, hogy Margit, Besenyő úr, Boborján vagy Kancácska a majomtól származik! Ezt mindannyian kikérnék maguknak, beleértve a majmot is.

  Elégedetten dőlhetünk a falvédőnek valamennyien, hiszen megtaláltuk a választ az emberiség egyik nagy kérdésére.

  Arra bíztatunk hát mindenkit, hogy legyenek részesei a nagy felfedezésnek, jöjjenek el az előadásra, ahol kutatásunk összes bizonyítékát Önök elé tárjuk a színpadon, vagy a büfében.

  Amennyiben bármilyen kérdésük, vagy problémájuk lenne a fentiekkel kapcsolatban, nyugodtan forduljanak hozzánk, vagy a fal felé!

   

  Írták és előadják: Szászi Móni, Dolák-Saly Róbert, Laár András, Pethő Zsolt

  Időtartam: 110 perc szünet nélkül

  Ajánló


  Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzó Mesterei Debrecenben showműsorra. A…

  Minden normális, modern férfinak három menyasszony az ideális, csak légiutas-kísérők legyenek, és menetrend…

  Ken Ludwig: A hőstenor - bohózat Rendező: Tasnádi Csaba Bemutató: 2020. szeptember 26.  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016