• Program


  EMELET koncert

  EMELET koncert

  Kapunyitás: 18:30

  Ki ne emlékezne vissza szívesen a nyolcvanas évekre és benne az Első Emelet dalaira?!

  Bár ez a formáció 2013-ban feloszlott, szerencsére Patkó Béla Kiki és Berkes Gábor négy évre rá úgy gondolta, nem szabad hagyni, hogy ezek a dalok elvesszenek és kizárólag a rádióban lehessen hallani őket. Így, két fiatal zenésszel az oldalukon megalapították az ΞMΞLΞT zenekart. Áthangszerelt dalokkal és látványos visuallal adják elő az Első Emelet legnagyobb slágereit. Kilencven perces élő műsoruk olyan dalokat tartalmaz, mint például az Amerika, Nézelődünk, Madame Pompadour vagy az Állj vagy lövök. Mára, nem csak a 80-as években volt rajongóik jelennek meg koncertjeiken, de a fiatal korosztály is hangosan énekli slágereiket. Rutinjuk, tapasztalatuk és a zene iránti alázatuk az egyik legjobb élőben zenélő zenekarrá teszi őket.

  A jelenleg hatályos Kormányrendelet szerint a rendezvényt KIZÁRÓLAG védettségi igazolvánnyal rendelkező és a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek látogathatják, melyet a védettségi igazolvány bemutatásával, illetve tizennyolcadik életévét be nem töltött személy esetén életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával igazolhatja.
  A védettség igazolására kizárólag a védettségi igazolvány (plasztikkártya) vagy az EESZT telefonos applikációja fogadható el, oltási igazolás, PCR teszt, stb. nem.
  VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY HIÁNYA MIATT JEGYET NEM ÁLL MÓDUNKBAN VISSZAVÁLTANI.
  A jegy megvásárlója tudomásul veszi, hogy a jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint a  koncert csak érvényes védettségi igazolvány birtokában látogathatóak és kijelenti, hogy érvényes védettségi igazolványát és személyi igazolványát belépéskor ellenőrzésre bemutatja.

  Jegyár: elővételben 3400 Ft, a koncert napján 4000 Ft.

  Jegyek kaphatók: a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi F. u. 2.), az Ifjúsági Házban (Győri kapu 27/A.), az Ady Endre Művelődési Házban (Árpád u. 4.), valamint online az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, és a JEGY.HU-n. az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, valamint a JEGY.HU-n.

  A koncert az NKA és a Hangfoglaló program támogatásával valósul meg.

  Ajánló


  Baráznay Ignácz történetünk képzeletbeli főhőse. Ő a Szabadságharc mártírja, kit a nemzet csak a „Pákozdi Oroszlánként” emleget. Tisztázatlan halála után…

  Egy árva gyermekekből álló csapat, és egy rendkívüli felnőtt, egy nemes lelkű művész varázslatos története hűségről, bátorságról, barátságról és emberségről…

  A XIV. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál 2022 január 12. és 17. között kerül megrendezésre.  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016