• Program


    Emilio Live koncert

    Emilio Live koncert

    Emiliot, az ország egyik legnépszerűbb televíziós személyiségét senkinek sem kell bemutatni, de kevesebben ismerik az ízig-vérig zenészt, akit már a húszas évei elején olyan muzsikusok vittek magukkal a zenekaraikba dobolni és énekelni, mint Babos Gyula, Szakcsi Lakatos Béla vagy László Attila.

    Aktuális előadások



    Az örök vidám, önironikus jelenség míves zenei pályafutását számos elismerés övezi. 2001-ben elnyerte a brüsszeli Hoelairt Fesztiválon az Év legjobb európai jazzdobosa címet, 2010-ben a Völklingen World of Music verseny elsőszámú énekese, többszörös Fonogram díjas – hogy csak néhányat említsünk ezek közül.

    Mindezek fényében nem meglepő tehát, hogy Emilio 2024-ben újra zenekart alapított, ősztől pedig kiváló muzsikus társaival országjáró turnéra indul. Az együttes debütáló koncertjére szeptember 6-án kerül sor a Várkert Bazár színpadán.

    Az új dalok mellett modern hangzást kaptak Emilio jól ismert slágerei is – az Emilio Live formáció megmutatja a nagyérdeműnek, hogy a vérpezsdítő soul-funk életérzés örök és nem megy ki a divatból! Az est vendége a varászlatos Radics Gigi, aki duettet is énekel Emilioval.

    Közreműködnek: 

    Emilio – ének, beatbox, dob

    Szentkirályi Jani – gitár

    Sárdi Tamás – billentyűk

    Vígh Arnold – basszusgitár

    Gudics Marcell – dob

    Hasenfracz Bernadett – vokál

    Vincze Fruzsina – vokál

     

    Esőnap: 2024.09.08.

    Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

    Ajánló


    Martha Argerich és Mischa Maisky a klasszikus zenei színtér legfényesebb csillagai, akikre még sok utánuk következő generáció fog emlékezni. Rajongóik…

    Gulácsi Tamás, Horváth Viktor, Tar Dániel, a Móricz Zsigmond Színház népszerű színművészei újra a Bencs Villa parkjában adnak koncertet. Népszerű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016