• Program


    Emlékeink 65 • Duna Művészegyüttes

    Emlékeink 65 • Duna Művészegyüttes

    A Duna Művészegyüttes idén ünnepli fennállásának 65. évfordulóját.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. május 18. szerda, 19:00

    Jubileumi műsorunk méltó módon kíván emlékezni azokra, akik életet, nevet, saját identitást, jól felismerhető művészi arculatot, senki mással össze nem téveszthető egyéniséget adtak az együttesnek. Korábbi neves művészeti vezetőink, Mosóczi István, Erdélyi Tibor és természetesen Mucsi János koreográfiáikból is válogatunk, több zenészkolléga is a színpadra lép a sok meglepetést tartogató műsorban. Természetesen a Duna Művészegyüttes korábbi táncos kollégáit is igyekszünk megszólítani, a nagyérdemű közönségen kívül nekik fog szólni igazán ez a jubileumi műsor. Mindenekelőtt rájuk gondolunk most, legfőbb vágyunk, hogy velünk együtt ünnepeljenek, osztozzanak örömükben!

    Előadja a Duna Művészegyüttes, a Göncöl zenekar és vendég előadóművészek.

    Szerkesztő-rendező: Juhász Zsolt

     

    Ajánlatunk


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

    Ajánló


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

    Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016